Winter Wit en Wol

Posted on dec 23, 2015 in Geen categorie | No Comments

De winter is begonnen

Het eind van het jaar is in zicht. Tijd om tot jezelf te komen en energie op te doen voor het nieuwe jaar. Het is winter en dan is het extra fijn om in je eigen huis het lekker behaagelijk warm te maken.

Liever echt dan namaak                                                       

In de mode is het nog onverminderd not done om bont toe te passen, maar in het interieur is niets te bont. Het dierenvachtje in al zijn verschijningsvormen is toch wel de homemaker van 2015 te noemen. De konijnenbontjes, schapenvachtjes op de bank of stoel zijn niet meer weg te denken.

#nikinterieurenkleuradvies #schapenvacht #konijnenbont #makersandbrothers #jWooly #allnaturals #nostalgischwonen #blog #collage 2

Foto’s: Makers & Brothers

Hairy monsters

De aaibaarheidsfactor en net dat nodige warme accent in je interieur zal hierbij een rol spelen om toch dat harige monster in huis te nemen. De schapenvachten zijn zelfs in allerlei vrolijke kleuren te verkrijgen.

#hairymonsters #nikinterieurenkleuradvies #blog #collage #wyske #makersandbrothers

Foto’s: Wynske, Makers & Brothers

Beestenboel in huis

Ook opgezette dieren in huis zijn hot. Dit jaar had ik een ongenode gast in huis. Een steenmarter! Opgezet een aandoenlijke verschijning maar in levende lijve een verschrikking. Gelukkig heeft het beest uit vrije wil mijn huis verlaten en heb ik mijn maatregelen getroffen om hem voorgoed buiten te sluiten.

#nikinterieurenkleuradvies #steenmarter #blog (2)

#reekop #nikinterieurenkleuradvies #blog #nostalgischwonen

 

Eerlijke materialen

Behalve dat schapen mooie vachten opleveren zijn ze het basismateriaal voor wol. Je kunt de mooiste, zachtste plaids krijgen in allerlei kleuren en dessins. Perfecte en pure woonaccessoires en ideaal voor het ultieme cocoonen op de bank. Of voor het powernapje.

#plaids #mournetextiles #AndreasEngesvik #makersandbrothers #nikinterieurenkleuradvies #blog

Foto’s: Makers & Brothers

Witte Kerst

Natuurlijk hopen we met zijn allen op een witte kerst, niets is mooier dan een verstild wit landschap. Het geknisper van sneeuw onder je voeten. Maar ook hier bieden de schapenvachtjes in huis uitkomst! En voor het geknisper zorgt het openhaardvuur. Ik wens iedereen een warm thuis en heel gelukkig nieuwjaar!

#nikinterieurenkleuradvies #schapenvacht #blog #allnaturals (2)

 

#nikinterieurenkleuradvies #blog #claireanneobrien #makersandbrothers #gebreidschaap

Nicoline van Scherpenberg

#nik-logo

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply