Baas in eigen huis

Posted on aug 27, 2015 in Geen categorie | No Comments

We brengen maar liefst 90% van onze tijd door in gebouwen! Dus is het zaak om je omgeving naar je hand te zetten. In je eigen huis is dat natuurlijk relatief gemakkelijk te realiseren. Op de werkvloer ligt dat wel wat anders omdat je met veel partijen te maken hebt en er meer functionele eisen gelden. Dat neemt niet weg dat je werkomgeving een stuk aangenamer wordt met een persoonlijke touch.

Laat zien wat je in huis hebt

#vitrinekast #blog #nikinterieurkleuradvies #nikenaliceinstantinterieurontwerp #verzamelingen

Wie verre reizen maakt kan veel uitstallen. Het is altijd mooi om souvenirs van je reizen een plek in huis te geven. Maak bijvoorbeeld een uitstalling van je vondsten in een vitrinekast en richt daarmee je eigen rariteitenkabinet in. Al in vroeger tijden verzamelden mensen hun bijzondere voorwerpen in een zogenaamde Kunstkammer. Dat is een speciaal daarvoor ingerichte ruimte waar je je van tijd tot tijd terugtrok, al dan niet met gezelschap, om te genieten van alle ‘kunstschatten’ uit verre oorden. Vandaag de dag is het nog steeds fijn om mooie dingen om je heen te hebben en zo herinneringen levend te houden.

Verzamelingen en stillevens

#blog #nikinterieurkleuradvies #nikenaliceinstantinterieurontwerp #verzamelingen #citroen #china

Ik hou zelf heel veel van citroenen en niet alleen om de smaak. In de loop der tijd heb ik een grappig stilleven van citroenen bij elkaar. Ook ben ik fan van antiek Chinees porselein maar kan mij the real thing niet veroorloven. Niet getreurd, ik kan prima leven met de look-a-likes! Ik heb dagelijks plezier van mijn blue China verzameling.

Mix en Match

Mix en match: verzamel je spullen bij elkaar en maak een stilleven op een schouw, aan de wand of in een open kast. Je kunt op een thema eindeloos losgaan, variëren en groeperen. Het geeft een fraai en persoonlijk accent in huis. Dus ga lekker aan de slag met heel je hebben en houden. Veel plezier!

#blog #nikinterieurkleuradvies #nikenaliceinstantinterieurontwerp #verzamelingen

En je werkomgeving dan? Huur daar maar gewoon een professional voor in. Ook je werkomgeving heeft aandacht nodig. Dat is goed voor de inspiratie en motivatie.

#blog #nikinterieurkleuradvies #nikenaliceinstantinterieurontwerp #verzamelingen #leanads #interieurvoorstel

Interieurvoorstel kantoor Amsterdam, NIK+Alice Instant Interieurontwerp en Advies

Nicoline van Scherpenberg

 

Leave a Reply