Interieur Inspiratie

Posted on jun 27, 2015 in Geen categorie | No Comments

Even voorstellen

Deze zomer begint al goed met mijn 1e gastblog voor InterieurInspiratie! Graag stel ik mij even voor. Ik ben Nicoline van Scherpenberg en woon met mijn man Pieter en hondje Kaat in de mooie Hanzestad Deventer aan de rivier de IJssel. Mijn zoon en dochter wonen kersvers op kamers. Dit betekent ook dat er weer in huis moet worden opgeruimd en de overdaad aan spullen moet verdwijnen. Een goede hulp hierbij is de Japanse Marie Kondo. Ben superenthousiast over haar opruimmethode “Does it spark joy?” Zo niet, weg ermee! Check it out: http://tidyingup.com

#blog #nikinterieurkleuradvies #deventer #nikenaliceinstantinterieurontwerp

Interieurprojecten

Met veel plezier en passie werk ik al jaren in de interieurbranche. Met mijn interieuradviesbureau NIK https://nik.vanscherpenberg.net heb ik al aardig wat mooie interieurprojecten gerealiseerd.

Montessorischool De Keizer

Le Rideau

Daarnaast werk ik parttime bij de bijzondere interieurstoffenwinkel Le Rideau in Zutphen. Ze hebben een ongelooflijk uitgebreide collectie interieurstoffen van grote merken. Een echt walhala voor interieurliefhebbers waar je je hart aan kunt ophalen en veel inspiratie kunt opdoen. http://www.lerideau.nl

Kijkje in de keuken

Met dit gastblog wil ik jullie een kijkje in de keuken geven van mijn interieurpraktijk en inspiratiebronnen. Ik hoop jullie interieurideeën en allerlei tips en tricks aan de hand te doen om nog meer plezier aan jullie woonhuis of werkplek te kunnen ontlenen.

Be my guest

Het lijkt mij nu wel van toepassing om jullie uit te nodigen bij mij thuis, virtueel natuurlijk. Van harte welkom! Ik hou veel van kleur en dat heb ik dan ook rijkelijk toegepast. Mijn eigen woonstijl kun je het beste omschrijven als eclectisch. Een mix van oude familiestukken en modern design.

Ik hoop dat deze introductie jullie nieuwsgierig heeft gemaakt en dat mijn gastblog jullie zal inspireren. Laat het mij weten, dat is altijd leuk om te horen.

Tot de volgende blog en dan is het nog steeds zomer.

 

Nicoline van Scherpenberg

 

 

 

Leave a Reply